Σκοπός του Γαστρονομικού Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των γαστρονομικών πρώτων υλών της Ηπείρου, η προώθηση της τοπικής κουζίνας και η τουριστική φιλοσοφία της περιοχής.

Γνωρίστε την κουζίνα της Ηπείρου, την ιστορία και παράδοση της περιοχής, ανακαλύψτε τα τοπικά προϊόντα και τις συνταγές και ελάτε στην Ήπειρο για μια συνολικά ξεχωριστή εμπειρία.

 

Σαρδέλες ψητές

Γαριδομακαρονάδα

Μπακλαβάς Γιαννιώτικος

Χυλοπίτες Μετσόβου

Ζαγορίσια Αλευρόπιτα

1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ - Καλοκαίρι 2021 - Πρέβεζα & Πάργα

Το 1ο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ήπειρο, είναι γεγονός!

Ένα food truck γεμάτο γαστρονομικές ηπειρώτικες απολαύσεις βρέθηκε στην παραλία της Πρέβεζας. Δέκα παραγωγοί από την Άρτα και την Πρέβεζα ήταν εκεί, για να γνωρίσουμε τα προϊόντα τους και να τα γευτούμε, μέσα από τις «πειραγμένες» ηπειρώτικες συνταγές, που ετοιμάστηκαν μέσα στο food truck. Έντεκα καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του Τύπου και της τηλεόρασης ήρθαν να καλύψουν το γεγονός.

Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στην Ήπειρο είναι εδώ!

Ένα food truck γεμάτο γαστρονομικές ηπειρώτικες απολαύσεις βρέθηκε στο παραλίμνιο των Ιωαννίνων. Παραγωγοί από την Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα ήταν εκεί, για μας δείξουν τα προϊόντα τους και να τα γευτούμε, μέσα από τις «πειραγμένες» ηπειρώτικες συνταγές, που ετοιμάστηκαν μέσα στο food truck. Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του Τύπου και Bloggers ήρθαν να καλύψουν το γεγονός.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
X