Η Γαλάζια Πρέβεζα

Η Πρέβεζα περιτριγυρίζεται από θάλασσα, 60 χλμ. δαντελωτές  παραλίες όπου κυριαρχεί το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών του Ιονίου και το πράσινο της βλάστησης που φτάνει μέχρι τις ακτές.

Πολύ κοντά στο κέντρο της Πρέβεζας, βρίσκεται η Κυανή Ακτή με τα ρηχά νερά, ιδανική για παιδιά και το ομώνυμο αισθητικό δάσος.

Αξίζει επίσης να απλώσετε την πετσέτα σας στο Αλωνάκι με τη χρυσή άμμο αλλά και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα πίνοντας το ποτό σας στον κοσμοπολίτικο Μύτικα.

Το Μονολίθι, η παραλία που εκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα κατά μήκος του ομώνυμου αισθητικού δάσους, με βαθιά νερά και οργανωμένα beachbar , δίνει τη σκυτάλη στο Κανάλι και την Καστροσυκιά, με υποδομές για θαλάσσια σπορ.

Τα Αρτολίθια ,είναι μια ήσυχη παραλία, με τα εντυπωσιακά  όρθια βράχια να  δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίo. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, είναι η παραλία του Βράχου και της Λούτσας με τα κρυστάλλινα νερά και τη λεπτή άμμο.

Προτείνουμε να επισκεφτείτε την Πρέβεζα τον Αύγουστο, στη γιορτή της σαρδέλας. Στο λιμάνι της πόλης, ανάβουν δεκάδες ψησταριές και ψήνουν το «ψάρι του φτωχού»,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
blank
X