Προτεινόμενες Διαδρομές

Αν κάποιος επιθυμεί την περιπέτεια στις διακοπές του, σίγουρα σκεπτόμενος την Ήπειρο θα θεωρούσε πως στα ορεινά της περιοχής θα βρει αυτό που ψάχνει. Εν μέρει η σκέψη είναι σωστή, περιπέτεια όμως υπάρχει και στα παράλια της Ηπείρου για τους λάτρεις του νερού και της θάλασσας.

Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας το πιο τουριστικό θέρετρο της Ηπείρου, δικαιολογημένα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς οι δαντελένιες ακτές που σχηματίζει με όλους αυτούς τους κολπίσκους και τις αμμουδιές σε καλούν να τα εξερευνήσεις.

Για να φτάσει κάποιος στα Σύβοτα αρκεί να βρεθεί στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας και στο χωριό Πλαταριά να κατευθυνθεί προς Σύβοτα. Κατάλληλο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές με πολυάριθμες παραλίες μη προσεγγίσιμες από ξηρά αλλά από θάλασσα.

Στην περιοχή υπάρχουν έμπειροι οδηγοί και ο κατάλληλος εξοπλισμός για να εξερευνήσετε τις ομορφιές του βυθού του Ιονίου Πελάγους. Το Scuba diving προσφέρεται και σε αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν μια ξεχωριστή δραστηριότητα, αλλά και σε γνώστες της κατάδυσης, επιλέγοντας έτσι έναν εναλλακτικό τρόπο εξερεύνησης του υποβρύχιου κόσμου του Ιονίου Πελάγους.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
blank
X